Bel voor een afspraak naar 040 – 2015 879

Logopedie kent tal van toepassingen. Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar Logopediepraktijk Dialoog Valkenswaard via 040 – 2015 879. Een e-mail sturen of het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.

Afspraken op tijd annuleren

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Omdat wij tijd inplannen voor uw behandeling, dienen afspraken bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij ziekte geldt afmelding voor 08.00 uur op de betreffende dag.

Wanneer afspraken te laat worden afgezegd of wanneer een afspraak niet wordt nagekomen (ongeacht de reden), vergoedt de zorgverzekeraar deze behandeling niet. Wij zijn dan genoodzaakt om 75% van het te declareren bedrag bij u persoonlijk in rekening te brengen.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag op nummer 040 – 2015 879. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken. U kunt ook een e-mail sturen. De voicemail en e-mails worden dagelijks beluisterd/bekeken (niet op zon- en feestdagen). U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met uw behandelend logopedist.

Contactformulier

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *

Hier vindt u onze Logopediepraktijk Dialoog Valkenswaard

Adres

Dijkstraat 54
5554 PS Valkenswaard

Wij zijn ook ’s avonds en op zaterdag tot half twee geopend

Telefoon

 040 – 2015 879

 info@logopedievalkenswaard.nl